Hoogte- en diepteverschillen op wanden en plafonds hersteld

Stukadoorsbedrijf Ansing in Roden is werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen in de provincies Groningen en Drenthe en kan daarbij bogen op meer dan 30 jaar ervaring.

Eén van de specialismen van stukadoorsbedrijf Ansing is het uitvoeren van raapwerk. Raapwerk biedt de mogelijkheid om scheve muren of plafonds door het aanbrengen van gipsmortel in verschillende diktes weer recht te maken. Raapwerklagen hebben een dikte variërend van 7 millimeter tot 5 centimeter en zijn daardoor goed geschikt voor het opheffen van wat grotere hoogteverschillen en diepteverschillen op wanden en plafonds. Bij dunnere lagen kan worden volstaan met pleisterwerk.

EGALE ONDERLAAG, KLAAR OM AFGEWERKT TE WORDEN

Door raapwerk ontstaat een egale onderlaag, welke op allerlei manieren afgewerkt kan worden door verven, sauzen, behangen of het aanbrengen van sierpleister (spachtelputz), afhankelijk van de afdeklaag wordt de mate van gladheid van de raapwerklaag bepaald, variërend van relatief grof tot spiegelglad.

Bijkomend voordeel van het aanbrengen van raapwerk is de vochtwerende eigenschap, waardoor deze techniek goed toepasbaar is in vochtige vertrekken als badkamers en kelders. Gips heeft ook brandvertragende eigenschappen, doordat er geen naden in raapwerk voorkomen waar vuur doorheen kan dringen.

De toepassingsmogelijkheden van raapwerk zijn vrijwel eindeloos, gemetselde muren kunnen op de wijze volledig egaal worden afgewerkt en ook kunnen rondingen op deze manier worden afgewerkt. Raapwerk is een specialistisch werk wat u het best aan een ervaren vakman kunt overlaten.

Raapwerk
Muren weer egaal

INZICHT EN ERVARING VAN STUKADOORSBEDRIJF ANSING

Om een wand of plafond waterpas af te werken is veel inzicht en ervaring benodigd, stukadoorsbedrijf Ansing heeft zich in de ruim 30 jaar van haar bestaan deze technieken eigen gemaakt, zodat u in de provincies Groningen en Drenthe altijd kunt bouwen op ons vakmanschap en een ruime ervaring inzake raapwerk. Ook maakt stukadoorsbedrijf Ansing altijd gebruik van de allerbeste gereedschappen en materialen en houdt zich altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waardoor u, als consument altijd verzekerd bent van het best haalbare eindresultaat en een goede duurzaamheid van het eindproduct.

Als extra zekerheid voor onze gewaardeerde klanten zijn wij aangesloten bij de NOA (De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en zijn erkend Afbouwkeur deelnemer. Doordat stukadoorsbedrijf Ansing bestaat uit een hecht team van medewerkers heeft u niet te maken met allerlei partijen, waardoor u altijd met één en dezelfde persoon te maken heeft, wat de communicatie duidelijk en ondubbelzinnig maakt.

In onze offertes zijn wij altijd duidelijk, u weet vooraf waar u aan toe bent, ook als er mogelijk sprake is van te verwachten meerwerk. Wij houden altijd rekening met individuele wensen van de klant en bespreken de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden voor uw unieke situatie en budget en stemmen daarop een plan van aanpak af. De werkzaamheden worden altijd voortvarend en met veel enthousiasme aangevangen door onze vakbekwame medewerkers en wij zijn pas tevreden als u dat bent!